AVON | Nutra Effects regeneráló arctisztító tej

*Tesztelésre kapott termék
A két ünnep között sem érdemes megfeledkezni az arcápolásról és arctisztításról, akkor sem, ha a karácsonyi parti éjfél után ért véget, vagy ha degeszre tömve már nincs igazán ereje az ember lányának még a sminket is lemosni magáról. Pedig a bőrünk meghálálja a gondoskodást, és persze csúnya is tud lenni, ha hosszú távon elfelejtkezünk erről az egész arctisztítós mizériáról. 
Épp ezért örültem, mikor kipróbálásra érkezett hozzám az Avon arctisztító teje. Korábban használtam már ilyen típusú terméket más márkától és bevált, de aztán nem vettük újra, úgyhogy örülök, hogy ismét egy arctisztító tej segít a smink levarázsolásában a bőrömről.

Amit a termékről írnak:
» A Nutra Effects arctisztító termékcsalád legújabb tagja egy lépésben távolítja el gyengéden arcunkról a szennyeződéseket és a sminket, mindemellett nyugtatja és táplálja is bőrünket. Ezt a háromszoros hatást az arctisztító tejben található aktív összetevőnek valamint a mosódiómag-kivonatnak köszönhetjük. A mosódiómag-kivonat kíméletesen távolítja el még a vízálló sminket is anélkül, hogy megsértené a bőr nedvességrétegét. Ezen felül nyugtatja a bőrünket és puha, táplált érzést hagy maga után. A Nutra Effects újdonsága a család többi tagjához hasonlóan gyengéd a bőrhöz, így száraztól normál bőrig minden korosztály számára ajánlott. «


Az én benyomásaim:
Maga a tej pumpás kiszerelésben kapható, nagyon szeretem, könnyű adagolni, és nem kerül egy halom termék a kezünkbe, vattára, stb. A teteje elfordítható, így tulajdonképp lezárható, de érkezésekor van rajta a nyakán egy műanyag "bilincs", ami meggátolja a pumpa elfordulását. Ezt érdemes megtartani, ha utazásokkor szeretnénk magunkkal vinni a terméket, így biztonságosan elcsomagolható.

Az arctisztító tej nem ragacsos, kellemes, valóban hidratálja a bőrt. A leírás szerint érdemes gyengéden az arcbőrbe masszírozni majd a felesleget eltávolítani vattakoronggal, vagy valami puha törülközővel, de nekem ez így kissé sok, inkább vattára szoktam belőle nyomni borsónyit, és így áttörölni a különböző területeket (természetesen mindig egy újabb borsónyival, nem ugyanazzal az eggyel törlöm át az egész arcom :D). Esténként már nem is használok hidratálót utána, puha tapintású bőrt hagy maga után, és a sminkem is valóban mindig, maradéktalanul eltávolítja - még a vízálló szempillaspirál is lejön vele, különösebb erőlködés nélkül.

Az egyetlen egy problémám vele a szaga. Számomra egyáltalán nem kellemes, de csak pár percig lehet érezni (bár néha ez is sok), engem valami rovarirtóra emlékeztet, és ez kissé csalódás számomra, de lehet, hogy én képzelem be, és másnak meg tetszik, nem tudom. Egyébként meg kell jegyeznem, hogy az elmúlt 3 évben sokkal, de sokkal jobb lett a szaglásom, mondhatni felerősödött (a szakácspasi meg az illatok, ugye), így sokszor még a kellemes dolgok is émelyítően hatnak rám...

Mindenesetre a hatása és a "tudása" is meggyőző számomra, sokkal jobban szeretem, mint a nemrég a Pixiboxban érkezett Uriage micellás vizet, pedig nagyon szerettem azt is esténként használni (és még mindig van belőle), de ezt az arctisztító tej sokkal jobban eltávolítja az arcomról a szennyeződéseket, sminket, és hát végül is ez a dolga - és nem irritálja a szememet sem, ami nálam fő szempont, hiszen, ha az arcomon nincs is alapozó, vagy púder/stb, a szemem többnyire sminkelem, így az az egyik legfőbb tisztítandó terület.



Összességében csak ajánlani tudom, ha valaki egy jól működő, az arcbőrt nem szárító tisztító terméket keres, jó áron.

Ha felkeltette az érdeklődéseteket, a januári katalógusban most 899 Ft-os áron tudjátok megrendelni. 

2 megjegyzés

  1. Jó kis terméknek tűnik, az AVON az utóbbi időben nagyon belehúzott. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az, nekem bevált, persze ez nem garancia, hogy másnak is be fog, de én csak ajánlani tudom :) Nagyon sok szuper termékkel rukkolnak elő mostanában :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.