Tetesept | Téli kényeztetés

*Sajtóanyag

A tél közeledtével, majd beköszöntével szerintem mindenki egyre inkább kádban lazulós, a mindennapok fáradalmait kipihenős fürdőzésre vágyik (én is vágynék...). A tetesept pont ezekhez a kényeztető, pihentető, "me time" fürdőzésekhez kínál termékeket, amik segítenek ellazulni minket, vagy épp átvészelni a megfázás okozta kellemetlen perceket, napokat. Ha érdekelnek a termékek, akkor less bele a teljes bejegyzésbe :)



Pihenés és lazítás 

A borongós téli időjárásban a szokásosnál sokkal fáradtabbnak, levertebbnek érezheted magadat. A tetesept Lazító fürdőkoncentrátum és fürdősó gondoskodik a test teljes ellazításáról és felépüléséről stressz és túlerőltetettség esetén. A levendula és a citromfű természetes illóolajai a meleg fürdőben fejtik ki lazító hatásukat. A test és a lélek ellazul, javul a közérzet. 
Kapható kiszerelések: 125 ml-es fürdőkoncentrátum, 80 és 900 gr-os fürdősó.
 
Szereted a fürdősók hatékonyságát, ugyanakkor nem tudsz lemondani a habfürdők nyújtotta habokról? Akkor a tetesept habzó fürdősókat pont Neked találták ki. Krémesen tejes, ápoló és hosszantartó kényeztető habbal és fürdősóval. Két kellemesen lágy illatban (mandula és kókusz) kapható, természetes tengeri só ásványanyagaival és az aloe vera téve teljessé a fürdés élményét. 
Kapható kiszerelés: 80 gr
Míg kint a zord időjárás uralkodik, a fürdőszobában nincs annál jobb érzés, mint belefeledkezni egy habos fürdőbe! A tetesept Habvilág habfürdői 4 kellemes illatban kaphatóak, és épp az aktuális hangulatodtól függ, melyiket használod! A Krémes habfürdő különleges gyümölcsillatának köszönhetően képzeletben egy zöldellő virágos réten fogod érezni magad, míg az Álomszerű habfürdő elfeledtet veled minden problémát, hogy aznap már csak egy kiadós, pihentető alvás maradjon hátra. A Gondtalanság habfürdő csábító narancsvirág illattal kényeztet, míg a Súlytalanság a mandulavirág kivonattal gondoskodik a zavartalan pihenésről.
Kapható kiszerelés: 400 ml


Megfázás esetén

Nem lenne jó pont az ünnepekre lebetegedni! Ha mégis megtörténne, a tetesept Megfázás elleni fürdőkoncentrátum, tusfürdő és só együttes kombinációja segít túllendülni a nehéz napokon. A termékek fokozzák a véráramlást, megnyugtatják az egész testet. Az értékes növények (eukaliptusz, rozmaring, erdei fenyő, menta) jótékony hatását rögtön érezni fogod, ahogy a meleg víz és az éteres olajok javítják a vérkeringést, és ellazítják az egész testet. 
Kapható kiszerelések: 125 ml-es fürdőkoncentrátum, 80 és 900 gr-os fürdősó, 250 ml-es tusfürdő


A tetesept termékek kaphatóak a dm, Rossmann, Müller, Tesco és Auchan áruházakban, illetve rendelhetőek a www.takemeshop.hu oldalról.


A bekezdésben írtam, hogy én is vágynék kádban pancsolós estékre, de sajnos ez nekem ritkán, maximum anyuméknál adatik meg, zuhanyzónk van, így sajnos a termékek többsége számomra nem kihasználható. Ennek ellenére, ha ti beszerzitek valamelyiket, nyugodtan írjátok le a véleményeteket róla, kíváncsian várom! :)

3 megjegyzés

  1. A lazító fürdősó nagy kedvencem lett. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na ennek örülök! Bár kicsit "fáj", hogy nekem ezek a termékek kimaradnak, mert alapvetően imádom a fürdőszobában múlatni az időt, de ettől még jó, hogy más kihasználhatja és pozitív tapasztalatokkal gazdagodik :) Ha lenne kádam, tuti kipróbálnám a kókuszos fürdősót is a lazító mellett :)

      Törlés
  2. Nekem decemberben tűntek fel először,Müllerben vettem két kicsi fürdősőt, isteniek és krémes tőlük a víz :) A megfázás ellenikre vagyok kíváncsi nagyon!

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.