AVON | Shine Burst Peach Punch


Újabb Shine Burst rúzsocska érkezett hozzám az Avon jóvoltából. Bár elvileg az előző kettővel érkezett volna, nem bánom, hogy önálló posztot kap, a kedvencem lett. 


A csomagolás, a rúzs tokja ugyanolyan, mint az előző posztban található nude és lila darabé, a tok a rúzs színéhez hasonló, fémes borítást kapott. Gyűjti az ujjlenyomatokat, de ez már csak ránézésre is megmondható és várható, meg engem nem különösebben zavar (maximum a fotózás során).


A tokból kitekerve a rúzsnak kellemes, barackos-korallos árnyalata van, de az ajkakon ne várjunk ilyen színt. Nem nyújt tökéletes fedést ez a darab, csak kellemes barackos árnyalatot kapnak az ajkaink, plusz egy kis fényt. Tartósnak semmiféleképp nem nevezném, ennek ellenére biztosan fogom viselni, mert ahogy említettem, csak egy enyhe színt ad az ajkaknak, de mégis látszik, tökéletes nyári darab ez az árnyalat.

Érdemes előtte ajakradírt használni (vagy akár fogkefével átmenni az ajkakon), mert hajlamos kiemelni a száraz részeket. Kicsit beül a barázdákba, de nem feltűnő, mivel nem túl intenzív színről van szó. 




A júliusi katalógusban még 899 Ft-os áron kapható, a teljes ára egyébként 1398 Ft és 3 g rúzst kapunk ezért. :)

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.