CND Nightspell kollekció


Minden évszak tökéletes alkalmat szolgáltat arra, hogy a márkák újabb és újabb kollekciókat jelentessenek meg, legyen szó akár ruházati termékekről, sminktermékekről, így körömlakkokról is. A CND Vinylux vonal őszi kollekciója a Nightspell nevet kapta, 6 darab szépséges, valóban ősziesre sikeredett lakkot tartalmaz (és mindegyiknek megvan a maga Shellac megfelelője is).

Lehetőséget kaptam arra, hogy ezeket a szépségeket megmutassam nektek, szóval lássunk is neki.

Lilac Eclipse - egy telt, meleg lilás árnyalat (ami akár tavasszal is nagyon jól mutat a körmökön). Az első réteg már majdhogynem tökéletesen fedett. Krémes lakk, könnyű teríteni a körmökön.


Berry Boudoir - bogyós, bordós-lilás szépség, egy őszi kollekcióból nem is hiányozhat. Gyönyörű, igazán nőies, hosszú és rövid körmökön egyaránt jól mutat (sőt, ez az egyetlen lakk, hosszú idő óta, amit a rövidke körmeimre kenve boldogan viselek, mert nem látom vele fiúsnak a kezemet :D). Az állaga kissé folyós, ezzel érdemes odafigyelni, nehogy ide-oda mászkáljon. Talán érdemes lett volna 3 rétegben felkenni, de ez már csak a fotókon tűnt fel, élőben nem látszott foltosnak. 


Viridian Veil - csodaszép fémes teal darab. Nagyon jól fed, könnyű teríteni, viszont kissé hajlamos a csíkozódásra, mint sajnos a legtöbb hasonló finisű lakk. 


Eternal Midnight - egyszerre kék és lila, varázslatos lakk, nem csak az üvegben, hanem felkenve is tökéletesen érvényesül mindkét szín. A körmökön két rétegben tökéletesen fed, nem kell alá semmi sötét alap, önmagában is remekül teljesít.


Hypnotic Dreams - szintén tökéletesen eltalált őszi lakk. Átlátszó alapban találunk megannyi multikróm pelyhet, viszont sajnos a körmökön nem érvényesülnek annyira, mint az üvegben. Két rétegben látható a körmeimen. Szerintem tökéletes alapja lehet akár nail artoknak is. 


Mercurial - igazán különleges fémes, ezüstös lakk. Két rétegben fed, minimálisan hajlamos csíkozódásra, de egyáltalán nem mondanám zavarónak, sőt.



Hamarosan igyekszem egy velük készített manikűrös poszttal is jelentkezni. Egyébként az én kedvenceim ebből a hatosból a Mercurial (ami most épp második napja van a körmeimen), a Berry Boudoir és az Eternal Midnight. :) 

Ha bármelyiket (vagy netán mindet) meg szeretnétek rendelni, illetve a CND Nail Lounge üzletben megvásárolni, a CiskaXCND kóddal 10% kedvezményt kaptok. 

2 megjegyzés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.