Húsvéti - tavaszi - színes manik


Mostanában megint van kedvem alkotni, legalábbis ami elmúlt pár napot illeti. Egyébként mostanában a legzavaróbb számomra a lakkozásban a lemosás, mármint nem maga a lemosás, mert nem zavar, hogy megszabadulok az elkészült manikűrtől, hanem a bőröm elég száraz állapotba kerül a lemosónak köszönhetően, illetve nincs (még mindig) normális gyorsszárítóm, a türelmem meg nem terem rózsát.


Épp emiatt mostanában csalok, vagy gél lakkokkal készül a manikűr, vagy lehúzható gél lakk base+ top coat kombóra , rendes lakkal, és végül gél lakkra való top coattal zárom az egészet. Igazából nem számít, hogy mi kompatibilis mivel, mert a lehúzható gél lakk alapnak köszönhetően úgyis megválok tőlük nagyjából a fotózás után. És mivel az elmúlt pár napban így volt kedvem alkotni, ezért ez az 5 manikűrt magába foglaló poszt is megszülethetett.

Nem titok amúgy, hogy sok manikűröm úgy készül, hogy ihletet kapok innen-onnan, persze nem mások manikűrjeire gondolok. A mai első például egy inspirációs képen lévő minta átdolgozása körömre, de nagyon tetszik a kalligráfia, a Spring felirat pl. egy ilyen képről van, persze köze nincs az általam készítettnek az eredetihez, nem vagyok profi ebben. :) A csíkos eredetileg húsvéti maninak indult, végül nem az lett belőle, és saját csíkos manikűr még sosem tetszett nekem ennyire, pedig kis bénák a vonalak, semmi szabályos nincs benne, mégis jólesik ránézni. A negyedik manikűr "sztoriját" elolvashatjátok instagramon. :)) Az utolsó manikűrrel pedig nagyon kellemes húsvétot, hosszú hétvégét, jó pihenést és/vagy tartalmas elfoglaltsággal eltöltött időt kívánok! :)








Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.